مواد اولیه :
طرز تهیه:
زعفران، نمک، فلفل و تخممرغ را مقداری هم زده، سپس مرغ و آبلیمو را به این مواد اضافه کرده و هم زدن را ادامه میدهیم بعد مانند کوکوی معمولی در روغن سرخ میکنیم.
نکته:
بهتر کل مواد رو با هم در یک ماهیتابه متوسط قرار دهید تا مانند کیک یکدست شود
(بعضی افراد برای اینکه از مقدار معمولی حجم بیشتری داشته باشد به اندازه یک چهارم یا یک سوم قاشق چایخوری جوش شیرین استفاده میکننداما به دلیل مضراتش همیشه توصیه نمیشه برای مواقعی که مهمان داری پیشنهاد خوبیه )
واینکه یک مقدار زعفران وبه اندازه نصف قاشق غذاخوری زرشک هم اضافه کنید خوشمزه میشه
کل انرژی این غذای محلی 1300 کیلوکالری
سلام
خیلی خوشمزه به نظر میرسه حتما درست میکنم .
ممنون واقعا
سلام مینا جان واقعا خوشمزست از درست کردنش پشیمون نمیشید من در کنار غذاهای دیگه اشپزی گیلان هم گذاشتم امیدوارم خوشتون بیاد وباز به من سر بزنید ونظرتون رو بگید
سلام سحرجونننننننننننننننننننننننننننننن
مرسی گلم اینم گذاشتم تولیست غذاهای جدیدی که میخوام درست کنمبوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
سلام خوشحالم که خوشتون اومد اگه درست کردید لطفا بهم نظرتونو راجع به مزه اش بگید