سحر بانو

کارهای هنری و آشپزی

سحر بانو

کارهای هنری و آشپزی

خورش اسفناج گیلانی


     


مواد اولیه :

اسفناج                                                                 500 گرم

 مرغ                                                                                 چهار تکه

 پیاز                                                                        250 گرم (دو عدد)

 تخم‌مرغ                                                                                   دو عدد

آبغوره                                                                             4/1پیمانه

 روغن،  نمک و فلفل                                                           به میزان لازم

 

طرز تهیه:                                                                                                              

اسفناج را شسته به اندازه‌های دو سانتی‌متری خرد می‌‌کنیم. سپس در تابه می‌‌ریزیم نصف استکان آب و دو قاشق سر پر روغن به آن اضافه کرده و در تابه را می‌‌گذاریم تا با حرارت ملایم اسفناج پخته شود. مرغ را تکه‌تکه کرده جداگانه می‌پزیم. پیاز را خلالی درشت خرد کرده با روغن زیاد سرخ می‌‌کنیم تا پیازها نرم و طلایی شود. تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم می‌‌زنیم تا کف کند. در تابه روغن ریخته (می‌توانید از روغن پیاز هم استفاده کنید) تخم‌مرغ‌های زده شده را در آن می‌‌ریزیم تا تخم‌مرغ سرخ شود. همه مواد را همراه نمک فلفل، آبغوره و یک لیوان آب مرغ در قابلمه می‌‌ریزیم به مدت 20 دقیقه روی حرارت می‌‌گذاریم و تا همه مواد به خورد هم بروند و خورش جا بیفتد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد