سحر بانو

کارهای هنری و آشپزی

سحر بانو

کارهای هنری و آشپزی

باذنجان شکم پر


  

مواد اولیه :

بادنجان متوسط                                               پنج عدد

 گوجه‌فرنگی                                       سه عدد

 پیاز رنده شده                                       سه عدد

 مغز گردو                                       200 گرم

 سیر                                                  دو تا سه حبه

سبزی‌(چوچاق و اناریجه)                                  یک پیمانه

 رب انار ترش یا رب آلوچه                                       نصف پیمانه

 نمک، فلفل و زردچوبه                                       به میزان لازم

 روغن                                                         به میزان لازم

 

طرز تهیه:                                                                                                                                        

بادنجان‌ها را پوست گرفته و نمک می‌زنیم تا تلخ آب آنها برود. سپس شسته و خشک می‌‌کنیم. وسط بادنجان‌ها را یک چاک می‌‌دهیم. (مراقب باشید از ابتدا و انتها جدا نشوند) بادنجان‌ها را در تابه با روغن سرخ کرده و کنار می‌‌گذاریم. داخل گوجه‌ها را نیز خالی کرده و پوره آنها را کنار می‌‌گذاریم. گردو را پودر کرده، سیر و پیاز را رنده و سبزی‌ها را خرد می‌‌کنیم  همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه  نمک و فلفل به آن می‌‌افزاییم و این مواد را کمی تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شده و کمی سرخ شود. مواد آماده شده را در شکم بادنجان سرخ شده ریخته، داخل گوجه‌فرنگی‌ها را نیز با مواد پر می‌‌کنیم و در تابه‌ای می‌چینیم، پوره‌های گوجه‌فرنگی را در تابه کنار بادنجان‌ها قرار داده و یکی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب می‌ریزیم و در تابه را می‌گذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود.

نکتــه:

 به جای چوچاق و اناریجه می‌‌توانید از جعفری گشنیز و نعنا استفاده کنید.

می‌توانید اول داخل بادنجان‌ها را با مواد تفت داده شده پر کرده و بعد آنها را سرخ کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد