سحر بانو

کارهای هنری و آشپزی

سحر بانو

کارهای هنری و آشپزی

اشپزی/پلوها/دمی باقلا

 

 

مواد اولیه :

  • برنج 500 گرم
  • باقلای خشک زرد 300 گرم
  • پیاز سه تا چهار عدد
  • روغن 200 گرم
  • زردچوبه دو قاشق مرباخوری  

طرزتهیه: 

                                                                                                                                                                                                 

دمی باقلا از جمله غذاهای آسان و کم‌هزینه است. این غذا بسیار سبک می‌باشد. این پلوی خوشمزه را معمولا به همراه نیمرو و ترشی سرو می‌کنند. دمی باقلا از غذاهای مورد علاقه خودم است و به همین دلیل دوست داشتم آن را به شما آموزش دهم.

ابتدا پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود. زردچوبه را در آن کمی تفت می‌دهیم سپس چهار تا پنج لیوان آب درون آن می‌ریزیم. باقلا را تمیز کرده، می‌شوییم و داخل ظرف پیاز می‌ریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک به آن اضافه می‌نماییم و می‌گذاریم تا باقلا نیم‌پز شود. برنج را شسته و به همراه چهار تا پنج لیوان آب با باقلا مخلوط می‌نماییم. سپس حرارت را ملایم می‌کنیم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخیر شود. بعد از پخته شدن و دم کشیدن، دمی باقلا را درون دیس کشیده و روغن داغ روی آن می‌ریزیم و با چند عدد تخم‌مرغ نیمرو غذا را سرو می‌کنیم. 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد