سحر بانو

کارهای هنری و آشپزی

سحر بانو

کارهای هنری و آشپزی

اشپزی/پاستا(ماکارونی)/پاسـتا با سس آرابیاتا

 

مواد اولیه :

  • روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
  • سیر سه حبه
  • گوجه‌فرنگی خردشده 400 گرم
  • فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
  • آویشن یک قاشق چایخوری
  • پاستا پنه 350 گرم
  • پنیر پارمزان رنده‌شده 25 گرم یا یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم  

طرزتهیه:   

                                                                                                                                       

پاستا را در آب در حال جوش ریخته و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. برای تهیه سس، در ظرفی روغن ریخته و سیر را تفت دهید و گوجه‌فرنگی  و بقیه مواد را اضافه کنید. وقتی سس آماده شد. (زمانی سس آماده است که گوجه‌فرنگی‌ها پخته و له شده و سس غلیظ شود) پاستا را آبکش کرده با سس مخلوط کنید تا پاستا کاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نمایید. 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد