سحر بانو

کارهای هنری و آشپزی

سحر بانو

کارهای هنری و آشپزی

اشپزی/غذاهای گیلان/باقالا قاتق

مواد لازم برای چهار نفر:  


لوبیا کشاورزی پوست کنده: 4 پیمانه
شوید: 200 گرم
سیر : 4 حبه ( رنده شده)
تخم مرغ: 3 عدد
آب جوش : دو لیوان
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

طرزتهیه: 

 

اول باقالی رو شسته و داخل ظرفی روی گاز گذاشته و کمی روغن میریزیم و حود 7،8 دقیقه تفت می دهیم بعد کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و دو سه دقیقه دیگه تفت میدیم بعد سیر رو به اون اضافه میکنیم و بعد شوید رو ، کمی هم می زنیم و آب جوش رو به اون اضافه میکنیم و می گذاریم که با شعله ملایم بپزه. بعد از 30 دقیقه اول نمک و بعد تخم مرغ ها رو بدون اینکه هم بزنیم به خورش اضافه می کنیم و 5 الی 10 دقیقه میگذاریم که تخم مرغ بسته شود. حالا خورش آماده است این غذا رو معمولا با سیر ترشی میل میکنند.
امیدوارم خوشتون اومده باشه.
نوش جان.

نکته: 

"لوبیا کشاورزی: میشه از پاچ باقالی تازه (البته همیشه نیست در اوایل بهار میاد ) یا از لوبیا کشاورزی خشک بسته بندی که داخل فروشگاهها هست استفاده کرد. اگه میخواین از لوبیا کشاورزی خشک استفاده کنین دوازده ساعت قبل از درست کردن غذا بذارین توی آب خیس بخوره و نرم شه."
البته بهتر از باقالی تازه استفاده بشه اگر نه فریز شده اش ودر نهایت کشاورزی 

یادتون نره تخم مرغ رو که اضافه کردید هم نزنید تا کاملا تخم مرغ ببنده 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد