سحر بانو

کارهای هنری و آشپزی

سحر بانو

کارهای هنری و آشپزی

اشپزی/اردوروپیش غذاودسر/اردوربادنجان

مواد لازم:

بادنجان                     ۴ عدد
سیر رنده‌شده            ۲حبه
ژامبون                   100 گرم
آب گوشت               نصف پیمانه
قارچ پخته شده        250 گرم
مغز نان سفید             ۱ پیمانه
کره                         50 گرم
جعفری خرد‌شده         ۲ قاشق سوپخوری
نمک وفلفل                به میزان لازم 

 

طرز تهیه:  

اول بادنجان‌ها را از قطر نصف کرده و در روغن سرخ می‌‌کنیم و کنار می‌‌گذاریم سپس کره را در ظرفی ریخته و سیر را افزوده، ژامبون و قارچ خردشده را هم با آن تفت می‌‌دهیم، سپس آب گوشت و مغز نان سفید را ریخته تا آبش کشیده شود و جعفری را نیز با مواد مخلوط می‌‌کنیم کمی توی بادنجان‌ها را خالی کرده از این مواد درون بادنجان ریخته و با پشت قاشق صاف می‌‌کنیم. در ظرف پیرکس چیده و روی آن حلقه‌های گوجه‌فرنگی و جعفری ریخته و به مدت هفت دقیقه درون فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گذاشته تا اردور آماده شود. 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد