سحر بانو

کارهای هنری و آشپزی

سحر بانو

کارهای هنری و آشپزی

اشپزی/غذاهای گیلان/کوکوی اِشپل

 مواد اولیه :
  • اشپل ماهی سفید نیم کیلوگرم
  • تخم‌مرغ چهار عدد
  • سیر خردشده یک حبه
  • شوید یک پیمانه
  • نمک، دارچین، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم  

طرز تهیه:

 

ابتدا اشپل ماهی را شسته سپس در یک کاسه ریخته و چنگ می‌زنیم تا پوسته آن جدا شود و فقط تخم ماهی درون کاسه بماند. تخم‌مرغ و ادویه‌ها را به آن افزوده و هم می‌زنیم. سیر و شوید را نیز اضافه می‌کنیم. در یک تابه روغن ریخته و مایه کوکو را در آن می‌ریزیم وقتی دو طرف آن سرخ شد برش می‌زنیم و درون ظرف دیگری می‌چینیم.  

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد