سحر بانو

کارهای هنری و آشپزی

سحر بانو

کارهای هنری و آشپزی

اشپزی/غذاهای گیلان/غوره مسما

 

         

مواد اولیه :

  • پیاز سرخ‌شده و غوره از هر کدام یک پیمانه
  • گوشت 200 گرم
  • روغن به میزان لازم  

طرز تهیه:                                                                        

 ابتدا غوره را با روغن در تابه تفت داده وقتی نرم شد پیاز سرخ و گوشت پخته‌شده را به آن اضافه کنید تا این غذا آماده شود. این خورش نباید آبدار باشد. 

نکته: 

میتوان این غذا رو با گوشت مرغ هم تهیه کرد البته یک مقدار باید ابدار باشه برعکس گوشت

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد