سحر بانو

کارهای هنری و آشپزی

سحر بانو

کارهای هنری و آشپزی

اشپزی/سالاد قارچ و پنیر

 

 

   

مواد اولیه :

  • مغز کاهو 300 گرم
  • سرکه بالزامیک و نمک به میزان لازم
  • قارچ ریز و پخته‌شده یا کنسرو قارچ 500 گرم
  • پنیر فتا 100 گرم
  • روغن زیتون و آبلیمو از هر کدام یک قاشق سوپخوری  

طرز تهیه:                                                                                                                              

سالاد همیشه طرفدار دارد به خصوص که در آن پنیر هم باشد. به همین خاطر بر آن شدم که برای شما یک سالاد خوشمزه را آموزش دهم.

کاهو را خرد کرده اما به صورت تکه‌های بزرگ، قارچ‌ها را به آن افزوده و پنیر فتا را هم بعد از خرد کردن به آن اضافه می‌نماییم. سپس یک قاشق آبلیمو، نمک و روغن زیتون اضافه کرده داخل ظرف مورد نظر ریخته و بر روی آن سرکه بالزامیک می‌ریزیم سرو می‌کنیم و این سالاد بسیار سریع آماده می‌شود و برای مهمانی‌ها نیز کاربرد دارد. 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد